Соопштенија

Османи од Турција: Поддршка од ОБСЕ за зголемување на напорите за хуманитарна помош

24 февруари 2023

Соопштение

13 ноември 2022

Османи во Анкара на средба со Чавушоглу

08 јуни 2022

Учество на Министерот за надворешни работи, Бујар Османи на веб конференција со Стопанска комора на Истанбул

10 јуни 2021

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Османи со економските советници во посета на општините

29 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Османи ги престави првите четири економски советници кои ќе бидат упатени во Варшава, Минхен, Анкара и Абу Даби

17 април 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021
Страница 1 од 3